perjantai 20. marraskuuta 2009

Tummelivarvas

Olen tässä muutamina viikkoina tai ehkä jo kuukausina kyttäillyt Aatun anturoita. Ne ovat karheat, halkeilevat ja muutenkin vallan kamalan näköiset. Paitsi osa varpaista on ehkä ihan normaalin näköisiä ja vielä ihan sileitäkin. Pienen Googlettelun jälkeen löysin joltakin Colliefoorumilta juttua halkeilevista anturoista ja niitä suositeltiin rasvaamaan. Joku mainitsi Tummelin ja äiti tunnisti ko. rasvan heti. Suunnilleen juoksin koluamaan joka kaupan läpi ja Hong Kongista sitä onneksi löytyikin. (...kaveri löysi.) Nyt olen pari päivää rasvaillut ainakin kolmesti päivässä ja sisälle tullessa kuivatellut tassut huolella, vielä ei ole mitään merkittäviä tuloksia. Viimeksi tänään kauhistelin etutassun jossain anturassa jäätävän kokoista halkeamaa ja oli pakko laittaa siihen vähän enemmän rasvaa..

Tummelia. Kuva Googlesta, ©täältä, kiitos sinne.

Samalla reissulla, kun ostin Tummelia, ostimme myös uuden säkin Jahti&Vahtia, tällä kertaa Kana-riisiä. Energia -säkki kesti about kaksi kuukautta, tämä saa luvan kestää saman verran. Ehkä Aatu tykkää tästä ruuasta enemmän..? Ainakin syö sitä paremmalla halulla, kuin tuota Energiaa... Nojaa, katsotaan nyt. (:

Ilma on ollut aivan.. huono, eikä minkään näköisiä kuvia ole saatu aikaiseksi, eikä oikeastaan mitään muutakaan. Ilmottauduin Kennelliiton valokuvauskilpailuun yhdellä kuvalla joka on täälläkin ilmeisesti ollut kertaalleen. Saa nähdä, ei mikään loistava otos, mutta otos kuitenkin. Sitä paitsi, aihe oli ylivaikea, "Ihmisen paras ystävä".... Kaverilta saan thank god kyydin Helsingin messukeskukseen Pohjoismaiden Voittajaan, jees! Ja ensi viikonloppuna Turun November showhun toisen kaverin kyydillä. Varjelen vaivalla säästämääni kymppiä, vielä pitäisi jostain repiä toinen ruokaan. Hmm. Ja vielä, näin hyvin paljon koirablogiin liittyen, sain tänään sikainfluenssarokotteen ja se oli oikeastaan aika.... jännää. Vielä ei ainakaan ole minkäänlaisia ns oireita ollut siitä, mutta saa nyt nähdä.

Mutta, ei oikeastaan muuta olekaan kerrottavana. Auf Wiedersehen, Hola jne...

1 kommentti:

  1. "perjantaina 20. marraskuuta 2009"

    Sun pitää annastiina ryhdistäytyä :(

    VastaaPoista

Käyttäytykää!